Wie zijn we

Familiebedrijf

Belcroom is een op-en-top familiebedrijf dat in 1988 ontstond. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in zowel ambachtelijk, gedetailleerd werk als in het verwerken van grote series.

Materiaal behandelen

De klantenkring van Belcroom is heel breed en verscheiden. Specialisten in verlichting, automobielindustrie, winkelinrichting, beursstands, displays, paramedisch materiaal en kantoormeubelen kloppen geregeld aan bij ons. Ze weten dat we door onze volautomatische productielijnen grote series aankunnen.

Liefhebbers van oldtimers en motoren vinden vlot de weg naar Belcroom. Net zoals constructeurs, metaaldraaiers, slotenmakers. Bent u architect en verkent u graag de mogelijkheden om een materiaal te behandelen dat u in een project wilt voorschrijven? Ook u bent van harte welkom bij Belcroom.

Sterk machinepark

Belcroom is uitgerust met een modern machinepark, onder meer:

  • polijstafdeling om te schuren, satineren en hoogglans te polijsten – zowel voorbehandeling als finishing
  • 2 volautomatische lijnen voor grote series
  • een manuele lijn om gecompliceerde en unieke stukken te behandelen in verschillende kleuren – ook voor aluminium, zamac, inox, lood en brons
  • een trommellijn om grote series trommelwerk te vernikkelen
  • een waterzuiveringsinstallatie om het hele proces milieuvriendelijk te maken
Hoge kwaliteit

De kwaliteitsnormen bij Belcroom liggen enorm hoog. We hebben veel ervaring met verscheidene materialen en hechten veel belang aan kwaliteitscontrole. Belcroom wil duurzaam werken en heeft daarom sterk geïnvesteerd in een milieuvriendelijke productie. Om topkwaliteit voor onze klanten te garanderen, werkt Belcroom volgens ISO 9001.

Via mail of bij Belcroom

Hebt u een nieuw concept waarvan u niet precies weet welke behandeling het best is? Neem contact op en we overleggen met u. Voor bepaalde zaken – bijvoorbeeld bij oldtimers – volstaat het dat u ons een e-mail met foto’s stuurt. U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Denkt u dat we de mogelijke behandeling eerst samen moeten bekijken, kom dan gerust langs. We maken tijd voor u.