Voor wie


Belcroom werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

Bedrijven

Belcroom richt zich tot alle grote en kleine bedrijven die een oppervlaktebehandeling van hun metalen willen. Van één enkele schroef tot series van honderdduizend stuks of meer: wij behandelen het allemaal.

Particulieren

U hebt een oldtimer, jukebox, motor of deurklinken te behandelen in chroom, goud of een andere toepassing? Neem contact op met ons of kom langs.

U krijgt altijd een richtdatum

Wanneer mag u het behandeld materiaal verwachten? We spreken met u altijd een richtdatum af. We houden u op de hoogte wanneer het klaar is.

U weet wat u aan ons hebt

Bij Belcroom putten we uit onze jarenlange ervaring om topkwaliteit af te leveren. Wat is het basismateriaal? Is het oud of nieuw? Hoe moet het eindresultaat eruitzien? We bespreken het met u, bij ons ter plaatse, telefonisch of via mail. Maak gebruik van onze contactpagina om tekeningen en foto’s van de te behandelen onderdelen door te sturen.

U krijgt uiterst snel een duidelijke prijs

We staan erop om op elke offerteaanvraag snel te reageren. Binnen 24 uur als het kan, met als uiterste limiet binnen 48 uur.

U praat direct met de uitvoerders

Belcroom is een familiebedrijf. We hebben duizenden motors en oldtimers behandeld. En zijn dé specialist in ‘old timer plating’. Toon ons wat u zoekt per mail of via onze contactpagina. Dan maken wij er mooi en precies werk van.

U krijgt tips voor het onderhoud

Alles wat uit onze fabriek komt, is met zorg afgewerkt. Om het resultaat te behouden, geeft Belcroom u de nodige tips.

U bent zeker

Belcroom legt de lat hoog. Vertoont het materiaal ergens toch een minpuntje? We houden het onder de loep en brengen het helemaal in orde.